Tjuvarna tagna på bar gärning..

Med hjälp av övervakningskameran :D haha viiiilka idioter! They are soo busted!



Audrinas hus

15:e Februari, Audrina och Stephanie i Mexico

Ser det inte underbart skönt ut? Där skulle man vara och bara ta det lugnt och bli brun och fin.
Jag funderar om de håller på att spela in The Hills med tanke på den lilla bandspelaren/mikrofonen som sitter på hennes rygg.

18:e Februari, Fila Fall Collection launch party

Audrina bloggen är tillbaka efter en liten paus. Vi ska bli bättre, större och coolare :D en ny design är på G också. Allt för att piffa upp den och verkligen få den att bli en fanblogg!!


The Hills Säsong 5 trailer :D

WEHHOOOOOO!! Kommer nu i vår :D

Inbrott i Audrinas lägenhet?!

Läste precis på hennes blogg att hon kom hem sent igår kväll och har haft inbrott i sitt hus. Herregud stackars Audrina :((

I had a really rough day today - I got home late last night and realized that my house had been robbed.  It was pretty devastating! 

I spent most of the morning filling out police reports and going through the house room by room making lists of everything that had been taken.   Most of the items are replaceable, but they took off with a few very sentimental things too.  Definitely not a good way to start the week.

I'm going to be posting shortly surveillance footage of the intruders with pretty clear shots of their faces.


Inget nytt på Audrina fronten

Det enda som cirkulerar är lite skvaller om att Audrina skulle dejta Benji Madden?! Paris ex. Men hon nekar till anklagelserna och det förstår jag. Han är INTE snygg :P och verkar inte rolig heller.
Men annars, det är väldigt dött på The Hills fronten överhuvudtaget. Men säkerligen kommer det trippas upp så fort femte säsongen börjar sändas. Håll uuut. Så fort något händer så postar vi ett inlägg men nu är det som sagt väldigt dött!

RSS 2.0