Audrina erskänner : The hills är fake !


Det finns ingen så kallad "reality" Tv Längre. Även Audrina Patridge erskänner att The Hills är Fake .

Verkar som att Lauren Conrad's bästa "kompis" Inte behöver dölja faktum att showen är lika äkta som LC's Blonda hår och solbränna .


Audrina's offeciella hemsida erbjuder en enkel ändå lärorik , liten självbiograf av den uppåtsträvande skådespelerskan .


Sidan framlägger :


Född som de äldsta av fyra barn I Downey , California , Audrina har alltid varit uppåtsträvande att bli en skådespelerska i Hollywood, och så snart hon fyllt 18 , signerade hon för ett litet handhavande företag i LA. Hon arbetade på hennes förmågor genom att delta i drama och privata skådespels lektioner, hon tog ett jobb på Quixote studios medans hon väntade på hennes genombrott. Hon bodde ett sten kast ifrån MTV Podruktionen av "The Hills", Audrina hittades solandes vid polen och blev förfrågad av en producent om hon ville vara med i showen. Hon acepterade glatt hennes roll som den snälla kompisen till Lauren Conrad och Heidi Montag i vad som skulle vara hennes början på hennes karriär.



Audrina gjorde hennes lilla debut i 2005 som den roliga och utåtriktade kompisen i hit serien "The Hills" på MTV , en "reality" show som dokumenterar livet för fyra unga tjejer som försöker lyckas i Los Angeles. "The Hills" hade de högsta tittarsiffrona detta år för MTV. Den Blev nyss belönad för "choice TV Reality/Variety Show" På 2007 Teen Choice Awards. The Hills fjärde säsong börjar i Augusti 2008 .




Och där har du det .


Bevis Igen.


Tjejerna bara spelar på The Hills!




Kommentarer
Postat av: johanna

nej, serien är äkta. dom filmar tjejerna, men Lauren har själv sagt att dom gör tabbar så att dom får säga om det dom har sagt.

2008-08-16 @ 15:52:22
Postat av: Nathalie

Hejsan , jag vet tyvärr inte hur det ligger till man kan ju undra och folk säger så och andra så ,så man vet ju inte vad som stämmer eller inte men i denna artiklen stod de så här .

2008-08-16 @ 15:57:21
URL: http://audrinapatridge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0